سايت قاريان قرآن.بزرگترين پايگاه تخصصي قرائت قرآن به زبان فارسي.تلاوت قرآن کریم موسیقی قرآن قرآن و موسیقی تلاوت قرآن قرآن ترجمه قرآن موبایل: تالار گفتمان

qquran.ir :: نمايش موضوعات - ردیف های لحنی در مسابقات

ردیف های لحنی در مسابقات

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

qquran.ir صفحه اول انجمن -> لحن

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

sadafi
کاربر خوب
کاربر خوب

وضعيت: آفلاين
9 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 20
امتياز: 10360
تشکر کرده: 6
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 09:07:01    موضوع مطلب: ردیف های لحنی در مسابقات پاسخ همراه با اعلان

سلام.خیلی ممنون از زحماتتون.می خواستم بدونم مطلبی در مورد ردیف های لحنی که در مسابقات استفاده میشه دارید؟مثلا با توجه به سبک اساتید مختلف در 6- 7 خط چه الحانی رو میشه اجرا کرد؟برای مثال من به سبک شیخ منشاوی تلاوت می کنم و حالا قراره در مسابقاتی شرکت کنم ولی با توجه به سبک خاص منشاوی(قرار بیات-رست- جواب بیات...)نمی دونم دقیقا باید به چه صورت تلاوت کنم؟

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

qurraquran
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز

19 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 103
امتياز: 20400
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 12:58:56    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام خدمت شما.باید عرض کنیم که آیین نامه ای که 2 سال پیش برایی مسابقات اوقاف تنظیم شد به گونه ای به تصویب رسید که قرائی که تقلیدی می هونند هم بتون رتبه بیارند و سالم اجرا کردن و تلاوت با قدرت در درجه اول ملاک امتیاز دادنه.به خاطر همین خیلی از استانها نفرات اولشون مقلدین محض بودند مثلا استان گیلان نفر اول و سومش هر دو تقلید محض از استاد منشاوی خوندن (آقای نگهدار و خوال) یا استان مازندران پارسال در فینال اوقاف نماینده ای داشت که تقلید محض از استاد شحات می خوند(آقای محمدپور) پس نتیجه میگیریم شما با یک تلاوت تقلیدی و محکم هم می تونید در مسابقات رتبه بیارید.
اما اگر بخواهید ردیف های لحنی رو به گونه ای بخونید که مقام ها کامل بشند .می تونید از قرائی مثل مصطفی اسمعیل و کامل یوسف استفاده کنید و با سبک منشاوی تلفیق کنید..

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از qurraquran تشکر کرده اند sadafi

sadafi
کاربر خوب
کاربر خوب

9 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 20
امتياز: 10360
تشکر کرده: 6
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 19:34:17    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام آقای رفیعی خیلی ممنون از شما.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

qquran.ir صفحه اول انجمن -> لحن

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)