سايت قاريان قرآن.بزرگترين پايگاه تخصصي قرائت قرآن به زبان فارسي.تلاوت قرآن کریم موسیقی قرآن قرآن و موسیقی تلاوت قرآن قرآن ترجمه قرآن موبایل: تالار گفتمان
qquran.ir :: نمايش موضوعات - ردیف های لحنی در مسابقات
sadafi کاربر خوب وضعيت: آفلاين 9 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 20 امتياز: 10360 تشکر کرده: 6 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 09:07:01 موضوع مطلب: ردیف های لحنی در مسابقات
سلام.خیلی ممنون از زحماتتون.می خواستم بدونم مطلبی در مورد ردیف های لحنی که در مسابقات استفاده میشه دارید؟مثلا با توجه به سبک اساتید مختلف در 6- 7 خط چه الحانی رو میشه اجرا کرد؟برای مثال من به سبک شیخ منشاوی تلاوت می کنم و حالا قراره در مسابقاتی شرکت کنم ولی با توجه به سبک خاص منشاوی(قرار بیات-رست- جواب بیات...)نمی دونم دقیقا باید به چه صورت تلاوت کنم؟
qurraquran کاربر ممتاز وضعيت: آفلاين 19 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 103 امتياز: 20400 تشکر کرده: 0 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 12:58:56 موضوع مطلب:
سلام خدمت شما.باید عرض کنیم که آیین نامه ای که 2 سال پیش برایی مسابقات اوقاف تنظیم شد به گونه ای به تصویب رسید که قرائی که تقلیدی می هونند هم بتون رتبه بیارند و سالم اجرا کردن و تلاوت با قدرت در درجه اول ملاک امتیاز دادنه.به خاطر همین خیلی از استانها نفرات اولشون مقلدین محض بودند مثلا استان گیلان نفر اول و سومش هر دو تقلید محض از استاد منشاوی خوندن (آقای نگهدار و خوال) یا استان مازندران پارسال در فینال اوقاف نماینده ای داشت که تقلید محض از استاد شحات می خوند(آقای محمدپور) پس نتیجه میگیریم شما با یک تلاوت تقلیدی و محکم هم می تونید در مسابقات رتبه بیارید.
اما اگر بخواهید ردیف های لحنی رو به گونه ای بخونید که مقام ها کامل بشند .می تونید از قرائی مثل مصطفی اسمعیل و کامل یوسف استفاده کنید و با سبک منشاوی تلفیق کنید..